22 Δεκ 2016

ENDGAME: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Το μέλλον είναι άγραφο.  Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.  Το ENDGAME ξεκίνησε! 

Το ENDGAME είναι ένα παιχνίδι, το παιχνίδι που θα τελειώσει τον κόσμο.


Το Κάλεσμα είναι το πρώτο μέρος της Τριλογίας του ENDGAME και οι 600 σελίδες του φεύγουν νερό κρατώντας τον αναγνώστη σε συνεχή εγρήγορση, όπως είναι οι ήρωες που εμπνεύστηκε ο Τζέιμς Φρέι και τους έριξε στον κόσμο που δημιούργησε.
Ο κόσμος του ENDGAME είναι μαγευτικός, γεμάτος με γρίφους, αρχαία μνημεία και σύμβολα που οι 12 ήρωες πρέπει να εξερευνήσουν.  Οι 12 ήρωες εκπροσωπούν 12 αρχαίους πολιτισμούς, τους 12 πρώτους πολιτισμούς της γης. Οι 12 ήρωες είναι οι Παίκτες. Ένας από αυτούς θα κερδίσει το ENDGAME και θα επιζήσει μαζί με τους απογόνους της φυλής του.  Μετά το Γεγονός, θα είναι οι μόνοι επιζώντες που θα συνεχίσουν την ζωή στον πλανήτη, μέχρι το επόμενο ENDGAME.  Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και τώρα.
Οι 12 Παίκτες είναι τα πάντα:  δυνατοί, ευγενικοί, αδίστακτοι, πιστοί, έξυπνοι, ανόητοι, άσχημοι, λάγνοι, άστατοι, τεμπέληδες, αδύναμοι, όμορφοι, πληθωρικοί.  Είναι καλοί και κακοί.  Σαν εσάς.  Σαν όλους μας.  Αυτό είναι το Endgame.  
Το κάλεσμα είναι η αρχή.  Οι 12 Παίκτες καλούνται να βρουν το Κλειδί της γης, το πρώτο από τα 3 κλειδιά.  Στο Παιχνίδι, δεν υπάρχουν κανόνες.
"Γιατί πιστεύουμε σε αυτές τις μορφές -στον Χριστό, στον Μωάμεθ, στον Βούδα- όταν έχουμε δει τις πραγματικές δυνάμεις που διαμορφώνουν το σύμπαν;"  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έμπεν απευθύνει αυτή την ερώτηση στον νεαρό Παίκτη.  Είναι μια γνώριμη επωδός στους κόλπους του πολιτισμού τους.  Μια ισχυρή επωδός.  "Διότι", αποκρίνεται ο Χιλάλ, "πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά".
Το ENDGAME ειναι μια σειρά βιβλίων που θυμίζει την τριλογία των Αγώνων Πείνας, μόνο που ο κόσμος του ENDGAME είναι πολύ πιο κοντά στον πραγματικό, τόσο που είναι δύσκολο να τον ξεχωρίσεις.



Το συστήνω ανεπιφύλακτα κι ανυπομονώ να διαβάσω το δεύτερο βιβλίο της σειράς.

Βυθίσου στον κόσμο του ENDGAME εδώ!
Βρες το επόμενο βιβλίο σου εδω!
Βρες το ENDGAME: TΟ ΚΑΛΕΣΜΑ εδώ:
ENDGAME set στο plus4u!
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ στα Public!
Στις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου