19 Δεκ 2016

Συνάντηση στο Book Spot

Τέσσερις Γιαννιώτες συγγραφείς, ο Μίλτος Γήτας, η Μαρία Καλτσή, η Βασιλική Τσούνη κι ο Αλέξης Τσακανίκας δίνουν ραντεβού με όλους τους συμπολίτες τους την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο BookSpot.


Όλοι όσοι βρεθείτε εκεί θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε, να αγοράσετε και να σας υπογράψουν τα βιβλία τους, καθώς και να βρείτε πολλά άλλα βιβλία που διαθέτει το BookSpot.


Το BookSpot άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη των Ιωαννίνων αυτόν τον Δεκέμβρη και προσφέρει στους αναγνώστες εκατοντάδες τίτλους βιβλίων σε τιμές bazzar. Σε έναν πολύ όμορφο χώρο σε κεντρικό σημείο της πόλης σας περιμένει να ανακαλύψετε το επόμενο βιβλίο σας.


Ο Μίλτος Γήτας δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εξέδωσε την πρώτη του ποιητική συλλογή στα μαθητικά του χρόνια, ενώ από τότε ποιήματά του έχουν βραβευθεί κι έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορήσει και σε συλλογές εκτός συνόρων. Μετά από μία ακόμη πετυχημένη παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη του Συλλέκτη Χρόνου, της νέας του ποιητικής συλλογής, επιστρέφει στα Γιάννενα για να συναντηθεί με όλους εσάς.


Η Μαρία Καλτσή επιστρέφει κι εκείνη με το νέο της μυθιστόρημα Το Μυστικό Μας μετά από την πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της στην Αθήνα και θα είναι εκεί για να μιλήσετε και να γνωριστείτε τόσο μαζί της όσο και με του ήρωες της.


 Η Βασιλική Τσούνη, αφού προκάλεσε αίσθηση με το συγγραφικό της ντεμπούτο, τις Μοναχικές Αλκυόνες, κι ενώ ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα ακόμη υπέροχο μυθιστόρημα, δίνει ραντεβού κι εκείνη μαζί σας και θα σας περιμένει στο BookSpot με τις υπέροχες Αλκυόνες της.


 Όσο για εμένα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη παρέα ή καλύτερους ανθρώπους κι είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι εκεί μαζί τους και μαζί σας με το Μην Ξυπνήσεις


Να είστε όλοι εκεί, θα σας περιμένουμε μαζί με τα βιβλία μας καθώς και πολλά άλλα να διαλέξετε ανάμεσά τους για σας και για τους αγαπημένους σας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου