9 Ιαν 2017

Anubis Box

Ο εκδοτικός οίκος Anubis μάζεψε σε ένα κουτί προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 130€ και τα προσφέρει στους αναγνώστες μόλις με 35€.  Αυτό είναι το Anubis Box.




Όταν διάβασα για το Anubis Box κι όλα όσα προσφέρει ήθελα να το έχω.  Ήταν αν μη τι άλλο μια ευκαιρία να αποκτήσω με οικονομικό τρόπο και να διαβάσω είδη που δεν είχα διαβάσει πριν, όπως γραφικές νουβέλες.





Το Anubis Box Δεκεμβρίου έφτασε στα χέρια μου με, μεταξύ άλλων, δύο γραφικές νουβέλες μέσα του, Kick ass και V for Vendetta.  


Η ζήτηση ήταν εξαιρετικά υψηλή, τόσο που δεν το περίμεναν ούτε στα γραφεία των εκδόσεων, και κάποια από το προσφερόμενα ήδη, όπως το USB stick με κάποιον ήρωα της Marvel, είχαν εξαντληθεί και είχαν όμως αντικατασταθεί με κάποιο άλλο προϊόν.


Ενώ οι γραφικές νουβέλες ήταν πραγματικά εξερετικές αισθητικά και πολύ προσεγμένες, το κουτί περιείχε επίσης τρία πολύ γνωστά κόμικ που μου ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις από τα μαθητικά μου χρόνια, ένα ημερολόγιο της Marvel, μία μπλούζα με το σήμα του Captain America και δύο υπέροχα μυθιστορήματα φαντασίας.




Ξεκίνησα αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη να διαβάζω την Οδύσσεια του διαστήματος, ενώ έμαθα πως είναι πλέον διαθέσιμο το Anubis Box Ιανουαρίου με εξίσου ενδιαφέροντα προϊόντα.

Βρες το επόμενο βιβλίο σου εδώ! Βρες το Anubis Box εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου